De 107- jarige G.V. Hercules heet je hartelijk welkom !

Binnenkort zal een vernieuwde website van Hercules te zien zijn

Gymnastiekvereniging Hercules in Zwolle bestond op 18 oktober 2009 100 jaar en mag zich met recht de grootste gymnastiekvereniging van Zwolle noemen. In juni 2013 is de vereniging zelfs uitgeroepen tot de leukste sportvereniging van Overijssel!
Op 8 verschillende locaties worden meerdere lesuren per week aangeboden met verschillende lessen, voor zowel jong als oud. Uitgangspunt is dat we onze lessen graag zo dicht mogelijk bij onze leden brengen. Het aanbod lessen is te vinden onder het kopje “Lessen” op de website.

Kijk eens rond op de website en/of kom vrijblijvend eens langs op een van de vele lessen. Je mag met alle plezier twee gratis proeflessen meedoen, waarna je beslist of je bij ons door zou willen gaan. De leiding kan mondelinge inlichting geven en ook een envelop meegeven met uitgebreidere informatie.

De vereniging wordt gedragen door vrijwilligers en zijn wij als vereniging trots op. Mocht u vragen hebben kan het zijn dat u in de vakantieperiodes een antwoord wat later komen en zijn we beperkt bereikbaar.

Wij wensen je vele sportieve uren toe bij onze vereniging!